GUEST Djs / 2017 - 2018

 

Blue Lagoon (Κορμοράνος) 30.03.2018


     Dj, ζωγράφος και ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου (εταιρείας διοργάνωσης μουσικών events με έδρα την Αθήνα), ο Blue Lagoon έχει παίξει σε αμέτρητα μπαρ, κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, πολλές φορές φιλοξενώντας, ανοίγοντας ή κλείνοντας ένα ετερόκλητο φάσμα διεθνών ονομάτων όπως Erol Alkan, Busy P, Red Axes, Madlib, Breakbot, Diplo, Nancy Whang, Eric Dunkan, Jacques Renault, Peaches, Skream, Max Tundra, Mykki Blanco, The Fiery Furnaces και Maurice Fulton

     Dj, visual artist and founding member of Kormoranos (a music events promoting agency based in Athens), Blue Lagoon has played in countless bars, clubs, parties and festivals all around Greece, often hosting, opening or closing a wide variety of international artists such as Erol Alkan, Busy P. Red Axes. Madlib, Breakbot, Diplo, Nancy Whang, Eric Duncan, Jacques Renault, Peaches, Skream, Max Tundra, Mykki Blanco, The Fiery Furnaces and Maurice Fulton.

======================


Mr. SIBAL 23.03.2018     Ο mr Sibal κατοικεί στην Λάρισα και ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική από το 2009. Ελίσσεται ανάμεσα σε διάφορα είδη μουσικής όπως Synth And New Wave, House,Indie, Neo Disco, Electronica Techno και Electronica Tech House συνδυάζοντας παλιά και νέα στοιχεία τους

     Ο ήχος του είναι επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως: D.Baldelli, Dionigi, Marvin & Guy, Moscoman, Golden bug κ.α ενώ αγαπημένες δισκογραφικές είναι οι Nein records, Corespodant, Clouded Vision κ.α.

     Ο mr Sibal έχει συνεργαστεί με αναγνωρισμένους στο ευρύ κοινό Djs μερικούς από τους οποίους είναι ο Matt Walsh, Pisetzky, Betoko, Simina Grigoriou, Locked Groove και άλλους. Έχει συνεργαστεί ακόμη με τις ομάδες Chicness και it's Raw ενώ μετράει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές σε Φεστιβάλ.

=====================Little D. | 26.1.2018


 

      Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ο Little D. ξεκινάει την πορεία του στην μουσική σκηνή της χώρας. Κάνει τις πρώτες του guest εμφανίσεις και συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό της εποχής, Kiss Fm, μεταδίδοντας live dj sets.

     Το καλοκαίρι του 2007 γίνεται resident dj του Bolero bar στο νησί της Μυκόνου και η επόμενη σεζόν τον βρίσκει ως resident στα θρυλικά ΑΣΤΡΑ.

     Η φήμη του μεγαλώνει γρήγορα και του δίνει την δυνατότητα να γίνει resident σε μερικά απο τα πιο γνωστα bar και club της Αθήνας οπως Dybbuk, Mamacas κ.α. αλλά και την ευκαιρία να συνεργαστεί με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως Osunlade, Black Coffee, Culoe De Song, Zepherin Saint, Manoo, Franck Roger, Kevin Yost, Jose Marquez, Dennis Ferrer, Serge Devant, Paso Doble, Jojo Flores, Kenny Carpenter, Mr.V, Alton Miller, Claude Challeκαι τους καλύτερους ‘Ελληνες Djs και παραγωγούς.

     Μετά από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης με την ηλεκτρονική μουσική σαν Dj το επόμενο βήμα ήταν η παραγωγή. Έτσι τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πίσω απο original παραγωγές και remixes κάτω απο πολύ γνωστές δισκογραφικές εταιρείες όπως Tribe Rec., Nulu Rec./Nyc, Deeper Shades Rec.

 =====================UnknownArtist | 22.12.2017 O Unknown Artist είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός, κινούμενος στο χώρο της ηλεκτρονικής σκηνής. Τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει αρκετά solo projects, έχει εμφανιστεί ζωντανά σε πολλές σκηνές και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, κι έχει συνεργαστεί τόσο με εγχώριους αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες. Ακόμη, έχει ασχοληθεί και με το χώρο της εικόνας, άλλοτε συνθέτοντας πρωτότυπες μουσικές για παραστάσεις και πειραματικές εκθέσεις, κι άλλοτε μέσω της δημιουργίας διαφόρων video.

     Τον Ιανουάριο του 2017 κυκλοφόρησε το νέο του LP με τίτλο Ένα Album Για Να me Σκέφτεσαι όπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τα μέσα και παρουσιάστηκε ζωντανά σε Αθήνα (six d.o.g.s) και στη Θεσσαλονίκη στο Υπόγειο. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, συνεργάστηκε με την Εσθονή καλλιτέχνιδα Khris στο single Stains.

     Οι κυκλοφορίες του είναι διαθέσιμες σε φυσική μορφή μέσω επιλεγμένων δισκοπωλείων, καθώς και σε ψηφιακή μορφή σε όλες τις streaming πλατφόρμες


info_ 
FacebookYoutubeBandCamp | SpotifyGigmitSoundcloud  
●● Ένα Άλμπουμ Για Να me Σκέφτεσαι ●●● 
Stains

Sky Bet by bettingy.com

Δείτε επίσης