Χριστίνα Μπέη

Η Χριστίνα γεννήθηκε πολύ μετά το ατύχημα του Τσερνομπίλ και αυτό έχει μεγάλη σημασία για το πώς της φέρονται όλοι… από τους γονείς της έως εμάς εδώ στο MUSICA RADIO.

Για να καταλάβετε. Όταν ρωτάς κάποια πραγματάκια που θα ήθελες να μάθεις και οι απαντήσεις είναι: Πιθηκάκια (στο αγαπημένο σου ζωάκι), Φουξιομώβ (στο αγαπημένο σου χρώμα), Λούνα Παρκ (αγαπημένα μέρη), να κάνω κούνιες (τι σου αρέσει να κάνεις), σχοινάκι και επιτραπέζια, όταν ρωτάς τι σου αρέσει να κάνεις εκτός από κούνιες!!!!

Η Χριστίνα είναι το ζωντανό παράδειγμα, πως επηρέασε το ατύχημα του Τσερνομπίλ την ανθρωπότητα και τη χώρα μας.

Σπούδασε Διατροφολόγος – Διαιτολόγος στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και ο ένας από τους πολλούς λόγους που θέλουμε να κάνει εκπομπή είναι γιατί στο MUSICA RADIO όλοι είναι σε μία δίαιτα και λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν πλέον.

Οι επόμενο τρεις λόγοι είναι:
Γιατί είναι ένα πλασματάκι εύθραυστο που χαμογελάει συνέχεια, λέει σε κάθε φράση της τη λέξη «ΤΕΛΕΙΟ» και έχει μέσα της τη μουσική και τον χορό. Κάνει Lindy Hop, Latin και στο τσακίρ κέφι ρίχνει και μια γυροβολιά με παραδοσιακούς χορούς.

Θα ακούσεις την γλυκιά φωνή της σε κάθε εξωτερικό event με το Pop Up Open Air Live Studio του MUSICA RADIO αλλά και κάθε Τετάρτη με στήλη Διατροφής και Ευεξίας // 12:30 // ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΣΟΥ και την εκπομπή του Σέμη Πετράκη.

Χριστίνα Μπέη @ Musica Radio

ΤΕΤΑΡΤΗ / στήλη Διατροφής 
12:30

Musica Radio Latest

Musica Radio Picks