Δήμητρα Κούρτη

Δήμητρα Κούρτη… ένα όνομα μια ιστορία.

Είναι άγνωστη έως και σήμερα η ημερομηνία γέννησης, ο τόπος και το αν έκλαψε καθώς ήρθε σε αυτόν τον κόσμο… Από τότε πολλά μυστήριο την ακολουθούν.

● Υπάρχουν φήμες ότι περπάτησε μετά από λίγες ημέρες, είπε μια ολόκληρη φράση κλείνοντας ένα Μήνα και οι γονείς της ανακάλυψαν ότι τα βράδια έκανε συζητήσεις κοιτώντας τον ουρανό.     

● Αφήνοντας πίσω τις φήμες (καθώς δεν είμαστε κουτσομπόληδες), θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στους παραγωγούς μας, διαθέτει το τρίτο πιο δυνατό χαμόγελο στο MUSICA RADIO και οι φίλοι της από τον Ουρανό την προίκισαν με αρκετό ύψος για να κάνει καριέρα μοντέλου.

● Είναι φοιτήτρια στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας και μεγάλος μας καημός για ακόμη μία χρονιά, είναι αν υπάρχει έστω και ένας μάγειρας εκεί έξω που θα μας ζητήσει κάποια στιγμή να έρθει στο Project μας. Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια θεάτρου, παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς, φωτογραφία και γενικά ψάχνεται αρκετά το νιάτο μας.

● Είναι στην ομάδα του TEDxLARISSA ως experience manager και αρθρογράφος ενώ όνειρα της ήταν να κάνει Ραδιόφωνο και να πάει στον Γαλαξία 3258CFR-BO καθώς όλους τους άλλους γνωστούς γαλαξίες τους έχει επισκεφτεί.

● Θα την ακούς καθημερινά / Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 – 17:00 / σε μια εκπομπή με αρκετά θέματα για Θέατρο, cinema και Festival.

Δήμητρα Κούρτη @ Musica Radio

Δευτέρα – Παρασκευή
15:00 – 17:00

Musica Radio Latest

Musica Project

Musica Radio Picks