MUSICA RADIO
Musica Radio - Listen Now
  • HOME
  • MUSICA RADIO
    • Profile
    • Program
    • Producers
    • Αρθρογράφοι
    • Contact us
  • AGENDA
    • Concerts
    • Electronic Music
    • Festivals
  • INTERNATIONAL
    • International Concerts
    • International Festivals
  • NEW RELEASES
    • Top 5
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • VIEW
    • Interviews
    • We Are There
  • ART
    • Cinema
    • Like it
    • Theater
  • TOP BUSINESS IDEAS
  • VERANTA
  • Fnight_PARTIES
    • About
    • Tolis Q
    • DUALISM: S. Lourgiotis
    • Bakerman
    • DIO S
    • GUEST Djs / 2021 – 2022
    • GUEST Djs / 2020 – 2021
    • GUEST Djs / 2019 – 2020
    • GUEST Djs / 2018 – 2019
    • GUEST Djs / 2017 – 2018
    • GUEST Djs / 2016 – 2017
No Result
View All Result
MUSICA RADIO
No Result
View All Result
Musica Radio - Listen Now

Reworks & Reworks agora και φέτος!

Το reworks connekt η ψηφιακή πλατφόρμα των reworks & reworks agora, θα προβάλλει διάφορες δράσεις

31 Αυγούστου 2020, 14:59
–
Electronic Music

Το reworks και το reworks agora, θα δώσουν το παρόν και φέτος τον Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη για 16η συνεχή χρονιά

Σε μια από τις πιο αναπάντεχες κρίσεις παγκοσμίως και με την πλειοψηφία των πολιτιστικών γεγονότων και φεστιβάλ να έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί, το reworks και το reworks agora, θα είναι εδώ, ανανεωμένο και με νέο project

Προκρίνοντας έναν πρωτοποριακό, ασφαλή τρόπο παρακολούθησης πολιτισμού, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την ελπίδα. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία και με γνώμονα την προστασία του κοινού, το φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής & συνέδριο νέων ιδεών, για πρώτη φορά διοργανώνει μια ειδική διαδικτυακή έκδοση, μέσω ενός νέου πρότζεκτ.

Το όνομά του νέου πρότζεκτ, Reworks Connekt
/ Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Το reworks connekt η ψηφιακή πλατφόρμα των reworks & reworks agora, θα προβάλλει διάφορες δράσεις όπως μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets, συζητήσεις, Q&As που θα συνθέσουν τις φετινές ειδικές εκδόσεις των reworks και reworks agora και τις οποίες θα μπορούμε όλοι να παρακολουθήσουμε από την οθόνη μας. Το reworks connekt στην πρώτη του έκδοση θα είναι δωρεάν για όλους, ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάς όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο εγχείρημα αυτό το reworks connekt προσκαλεί reworkers από την Ελλάδα και το εξωτερικό να βρεθούν μαζί, ταυτόχρονα, κάτω από το ίδιο αυτή τη φορά stage. Το interactive stage του reworks connekt.

Τι λέει η διοργανωτική επιτροπή
Θα θέλαμε καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε πολύ για το θερμό ενδιαφέρον και για την υπομονή που δείχνετε για την φετινή διοργάνωση των reworks και reworks agora. Δεχθήκαμε όλο αυτό το διάστημα πολλά μηνύματα υποστήριξης κάτι το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα και μας ενθαρρύνει στην όλη μας προσπάθεια.

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε στενά κάθε εξέλιξη στο θέμα του Covid-19 και τα επακόλουθα μέτρα. Ως διοργάνωση τις περισσότερες χρονιές ύπαρξης μας, συναντήσαμε αρκετές προκλήσεις από την εδραίωση ενός φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη μέχρι την οικονομική κρίση. Αυτές οι προκλήσεις μας ενισχυσαν ακόμη περισσότερο την φιλοσοφία ότι στις δύσκολες περιόδους η συμβολή του πολιτισμού μπορεί να είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη. Αυτή η φιλοσοφία οδήγησε το reworks μέχρι σήμερα, να λαμβάνει χώρα σταθερά εδώ και 16 χρόνια χωρίς διακοπή, γεγονός που το καθιστά ως το μακροβιότερο φεστιβάλ στο είδος του στην Ελλάδα.

Έτσι και σε αυτή την πρόκληση, παρόλες τις δυσκολίες, δουλέψαμε εντατικά ωστε το reworks να πραγματοποιηθεί και να μην ακυρωθεί. Δουλέψαμε με την πεποίθηση και διάθεση ότι θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε μια ειδική διοργάνωση με απόλυτη ασφάλεια για όλους.

Εργαστήκαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, σχεδιάσαμε και επανασχεδιάσαμε το φεστιβάλ πολλές φορές, τις πιο πολλές από κάθε άλλη φορά, ανάλογα με τις νεότερες προδιαγραφές οι οποίες ορίζονταν από τις αρμόδιες αρχές, πολλές φορές εβδομάδα ανά εβδομάδα. Οι τελευταίες εξελίξεις οι οποίες έχουν προκύψει γύρω από τον κορονοϊό και οι περιορισμοί που έχουν οριστεί για την αντιμετώπιση του, καθιστούν μια φυσική διοργάνωση αδύνατη. Όμως αυτό δεν μας έκανε να κάνουμε πίσω.

Τι θα περιλαμβάνει φέτος το REWORKS & REWORKS AGORA
Τα ευχάριστα νέα είναι ότι παράλληλα όλο αυτό το διάστημα, το reworks σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να πραγματοποιηθεί ακόμη και στην περίπτωση που η φυσική διοργάνωση δεν θα ήταν εφικτή. Ετσι, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, το reworks και το reworks agora θα δώσουν κανονικά το παρόν τον Σεπτέμβρη σε μια ψηφιακή έκδοση. Μέσω ενός νέου πρότζεκτ με το όνομα reworks connekt.

Το reworks connekt η ψηφιακή πλατφόρμα των reworks & reworks agora, θα προβάλλει διάφορες δράσεις όπως μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets, συζητήσεις, Q&As που θα συνθέσουν τις φετινές ειδικές εκδόσεις των reworks και reworks agora και τις οποίες θα μπορούμε όλοι να παρακολουθήσουμε από την οθόνη μας. Το reworks connekt στην πρώτη του έκδοση θα είναι δωρεάν για όλους, ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάς όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

LINE UP
Στο reworks connect, η σύνθεση και η γενικότερη φιλοσοφία του line up παραμένει σταθερή. Στο μουσικό σκέλος θα φιλοξενηθούν αναγνωρισμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του μεγάλου φάσματος της σύγχρονης μουσικής.

Παρομοίως, τα πάνελ και συζητήσεις θα απαρτίζονται από προσωπικότητες του πολιτισμού, των νέων τεχνολογιών και ιδεών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν όλοι οι καλλιτέχνες, ομιλητές, οι δράσεις, το πρόγραμμα και
τα μέσα του reworks connekt.

Πληροφορίες Εισιτηρίων
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα έχουν την δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους στην επόμενη διοργάνωση των reworks & reworks agora το 2021, είτε να αιτηθούν επιστροφή χρημάτων από τον πάροχο που αγόρασαν τα εισιτήρια τους. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες γύρω από την συγκεκριμένη διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

reworks connekt
Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Σε αυτή μας την προσπάθεια δεν αισθανόμαστε μόνοι
Σε αυτή την τόσο αναπάντεχη και δύσκολη περίοδο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την υποστήριξη που δείχνετε στο φεστιβάλ. Αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη στο να μην ακυρώσουμε απλά την φετινή διοργάνωση όπως δυστυχώς συνέβη στην συντριπτική πλειοψηφία των γεγονότων στην Ελλάδα και παγκοσμίως, αλλά αντίθετα να προσπαθήσουμε στο να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση προκρίνοντας ένα διαφορετικό τρόπο ασφαλούς και υπεύθυνης παρακολούθησης πολιτισμού. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε επίσης δίπλα μας καλλιτέχνες και ομιλητές, τους οποίους ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή τους, όσο και για την αυθόρμητη υπομονή που έδειξαν στις πολλαπλές αναγκαστικές αλλαγές των σχεδίων μας.

Σε αυτή μας λοιπόν την προσπάθεια δεν αισθανόμαστε μόνοι. Έχουμε κοντά μας όλους εσάς, τους φίλους μας reworkers από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Ευελπιστούμε να βρεθούμε και πάλι, όλοι μαζί, ταυτόχρονα, κάτω από το ίδιο αυτή τη φορά stage. Το interactive stage του reworks connekt.

Κάντε εγγραφή στο YouTube channel του Reworks Festival / https://bit.ly/2ZxNAVy

  • Ακολουθήστε το musicaradio.gr στο Google News και μείνετε συντονισμένοι
    για όλα τα μουσικά και πολιτιστικά νέα!

Δείτε και αυτά τα άρθρα

photo:: Δελτίο Τύπου
Electronic Music

Autechre at the Acropolis

Οι Autechre, έρχονται στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, για μία σπάνια εμφάνιση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

15 Μαΐου 2022, 14:18
photo:: Higher Dimension
Electronic Music

Henri Bergmann / Fat Cosmoe / Wennink

Η Henri Bergmann επέστρεψε στην εταιρεία Automatik και κυκλοφόρησε τα: Higher Dimension και το Ordinary People

17 Απριλίου 2022, 11:00
photo:: Theverge
Electronic Music

Floating Points | Grammar

Ο δημοφιλής παραγωγός Floating Points κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το νέο του single Grammar, από τη Ninja Tune

8 Απριλίου 2022, 11:50
Photo:: Δελτίο Τύπου
Electronic Music

Gogi {Dreamtouch}

Ο Gogi κυκλοφόρησε το τελευταίο του single Dreamtouch, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και σε...

8 Απριλίου 2022, 11:47

Musica Radio Latest

ATHENS LAUNCH PARTY

23 Μαΐου 2022, 11:00

Οι PINK MARTINI σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό party

21 Μαΐου 2022, 11:00

10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου (SIFF)

20 Μαΐου 2022, 10:46

4ο LAComics Festival

20 Μαΐου 2022, 10:39

Stealing Sheep {Wow Machine}

17 Μαΐου 2022, 11:00

FKJ < V I N C E N T >

16 Μαΐου 2022, 11:00

Adrian Quesada /Boleros Psicodélicos\

15 Μαΐου 2022, 15:00

STIKO & GEORGES PERIN | The Lust Dance Remixes

15 Μαΐου 2022, 14:59
Musica Project

Musica Radio Picks

photo:: Δελτίο Τύπου
Like it

18ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας

6 Μαΐου 2022, 11:00
photo:: Δελτίο Τύπου
Like it

ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΣΚΩΝ

15 Μαΐου 2022, 14:31
photo:: Δελτίο Τύπου
Like it

4ο LAComics Festival

20 Μαΐου 2022, 10:39
Facebook Youtube Instagram Soundcloud RSS

MUSICA RADIO

Διεύθυνση: Νίκης 21, 41222, Λάρισα
Τηλέφωνα: 2410259957, 6989262221
Εmail: info@musicaradio.gr

Το MUSICA RADIO αγαπάει τη μουσική, το cinema, τα live concerts, τα festivals, τους DJs, τις νέες κυκλοφορίες σε indie & electro music και μέσα από τους άξονες του: τέχνες, πολιτισμός, μουσική… εξελίσσεται.

ABOUT MUSICA RADIO

  • Program
  • Producers
  • Fnight_PARTIES
  • Musica Plus
  • Musica Project
  • Contact

© 2015-2022 Musica Radio -
Developed by ITBox

  • HOME
  • MUSICA RADIO
    • Profile
    • Program
    • Producers
    • Αρθρογράφοι
    • Contact us
  • AGENDA
    • Concerts
    • Electronic Music
    • Festivals
  • INTERNATIONAL
    • International Concerts
    • International Festivals
  • NEW RELEASES
    • Top 5
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • VIEW
    • Interviews
    • We Are There
  • ART
    • Cinema
    • Like it
    • Theater
  • TOP BUSINESS IDEAS
  • VERANTA
  • Fnight_PARTIES
    • About
    • Tolis Q
    • DUALISM: S. Lourgiotis
    • Bakerman
    • DIO S
    • GUEST Djs / 2021 – 2022
    • GUEST Djs / 2020 – 2021
    • GUEST Djs / 2019 – 2020
    • GUEST Djs / 2018 – 2019
    • GUEST Djs / 2017 – 2018
    • GUEST Djs / 2016 – 2017
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συναινείτε στη χρήση των cookies.ΣΥΜΦΩΝΩ