MUSICA RADIO
Musica Radio - Listen Now
  • HOME
  • MUSICA RADIO
    • Profile
    • Program
    • Producers
    • Contact us
  • AGENDA
    • Concerts
    • Electronic Music
    • Festivals
  • NEW RELEASES
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • VIEW
    • Interviews
    • We Are There
  • ART
    • Cinema
    • Like it
    • Theater
  • TOP BUSINESS IDEAS
  • MUSICA event(s)
  • Fnight_PARTIES
    • About
    • Tolis Q
    • DUALISM: S. Lourgiotis
    • DIO S
    • Marthe
    • TALOS
    • GUEST Djs / 2022 – 2024
    • GUEST Djs / 2021 – 2022
    • GUEST Djs / 2020 – 2021
    • GUEST Djs / 2019 – 2020
    • GUEST Djs / 2018 – 2019
    • GUEST Djs / 2017 – 2018
    • GUEST Djs / 2016 – 2017
No Result
View All Result
MUSICA RADIO
No Result
View All Result
Musica Radio - Listen Now

Luke Garcia { Ecro }

1 Μαρτίου 2022, 11:00
–
Electronic Music
photo:: facebook

photo:: facebook

Ο Luke Garcia είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται ελάχιστες συστάσεις.

Παρόλο που το 2022 θα τον δει να γιορτάζει μια δεκαετία στο χώρο, είναι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που αναμφισβήτητα εκμεταλλεύτηκε την πανδημία προς όφελός του με μια δισκογραφία που εμπλουτίστηκε σε τεράστιο βαθμό.

Οι Innervisions, Tau, Borders Of Light και Sum Over Histories προστέθηκαν στο αξιοζήλευτο βιογραφικό του τα τελευταία 2 χρόνια και τώρα η απαράμιλλη πορεία συνεχίζεται με το ΕΡ Ecro από την Renaissance.

Ωστόσο, κατά ειρωνικό τρόπο, η πανδημία παραλίγο να βάλει ένα φρένο σε αυτή τη δυναμική, καθώς ο Luke παραδέχεται ειλικρινά: «Πήρα το όλο θέμα του lockdown πολύ προσωπικά. Ήμουν στο σπίτι με την οικογένειά μου στη Μαδρίτη νιώθοντας απογοητευμένος. Κρυβόμουν στο studio, απομονωνόμουν σε δημιουργικό και ατομικό επίπεδο, αν και τίποτα δεν κυλούσε. Μια μέρα ήρθε η γυναίκα μου, η Tania, και το συζητήσαμε. Βασικά με έβαλε πάλι σε μια σειρά – ήταν σαν να σκάει ο φελλός της σαμπάνιας, όλη η συσσωρευμένη πίεση απελευθερώθηκε και ξαφνικά μπόρεσα να διοχετεύσω τα πάντα σε χαρούμενες μελωδίες και εμπνευσμένες φωνές που έγιναν τελικά τι Ecro. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο, προσωπικό κομμάτι, το οποίο της αφιερώνω με ευγνωμοσύνη»

Με τα χαρούμενα, συναισθηματικά breaks του πρωτότυπου κομματιού σταθερά στη θέση τους, ο Luke και η Renaissance ξεκινούν να αναζητούν το σωστό remixer, κάποιον που θα μπορούσε να φέρει διαφορετικό στυλ και αίσθηση στο κομμάτι και ο Kiberu ταιριάζει τέλεια.

Σχετικά πρωτοεμφανιζόμενος στη σκηνή, έχει ήδη τραβήξει την προσοχή ανθρώπων όπως ο Dixon και εμένα, με τον μοναδικό ήχο του που συνδυάζει το ndie dance με ελαφριές Afro επιρροές. Είναι δίκαιο να πούμε ότι είναι μια από τις πιο μοναδικές μουσικές φωνές που αναδύθηκαν τον τελευταίο καιρό, την οποία χρησιμοποιεί με συγκλονιστικό αποτέλεσμα σε αυτό το remix.

«Γεννήθηκα και ζω στη Ζυρίχη, αλλά πέρασα ένα μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας στη νότια Ιταλία, όπου υπάρχει πάθος για την house. Η μουσική μου ποικίλλει μεταξύ deep, indie και melodic, αλλά είναι επίσης έντονα επηρεασμένη από τους αφρικανικούς ρυθμούς. Μπορείτε να το ακούσετε στη δουλειά μου νομίζω. Μου αρέσει να τα συνδυάζω και μπόρεσα να ακούσω αμέσως πώς θα μπορούσα να εφαρμόσω τους όμορφους ήχους του Ecro στο στυλ μου», αναφέρει ο Kiberu.

«Το EP ολοκληρώνεται με ένα άλλο πολύ προσωπικό κομμάτι, το Fiil. Αυτό γεννήθηκε από καθαρή τύχη, εξηγεί ο Luke. Έχουμε δύο μικρά στο σπίτι και διδάσκω και παίζω κλασικό πιάνο μαζί τους για περισσότερο από ένα χρόνο. Μια μέρα μου ήρθε μια ιδέα καθώς καθόμασταν στο πιάνο, έτσι τη συνθέσαμε όλοι μαζί και τα παιδιά μου κατέληξαν αρχιτέκτονες αυτής της ιδιαίτερης μελωδίας. Γι’ αυτό έχει τόσο συναίσθημα, φυσικά για μένα περισσότερο, γι’ αυτό και το ονόμασα Fiil, την άμεση ισπανική μετάφραση του ρήματος. Πρέπει να το αφιερώσω στον Alexander και τη Valeria»

Buy/Stream: 

Πηγή: Δελτίο Τύπου

  • Ακολουθήστε το musicaradio.gr στο Google News και μείνετε συντονισμένοι
    για όλα τα μουσικά και πολιτιστικά νέα!
Facebook
Twitter/X
Telegram
Pocket
Email
Εκτύπωση

Δείτε και αυτά τα άρθρα

photo:: Δελτίο Τύπου
Electronic Music

Paint The Sky by 7YFN (Sebastian Grimus)

Το Paint The Sky αποκτάει μία νέα διάσταση μετά την αναπάντεχη συνεργασία του με τους gruvar και το νέο remix

23 Ιουνίου 2025, 10:00
photo:: Δελτίο Τύπου
Electronic Music

Phaex Festival

Phaex Festival: Για 4η χρονιά ενώνει σκηνές, καλλιτέχνες και κοινότητες... στην Κέρκυρα!

3 Ιουνίου 2025, 10:00
photo official social media
 αναπροσαρμογή musicaradio.gr
Electronic Music

KERALA DUST | live in Athens

Οι Kerala Dust αποτελούν ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα και στις 16 Οκτωβρίου θα τους απολαύσουμε στο UNIVERSE / Saturn Area

27 Μαΐου 2025, 10:00
photo:: official social media
Electronic Music

BICEP present CHROMA || Playground 260

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2025 σε συνεργασία με το PLISSKËN παρουσιάζουν το καλοκαιρινό event ηλεκτρονικής μουσικής της Αθήνας!

26 Μαΐου 2025, 10:00

Musica Radio Latest

Kookooiloveu – Ντανς ή Dance

2 Ιουλίου 2025, 10:00

ΓΑΜΜΑΓΑΜΜΑ – Καθόλου Τέχνη

1 Ιουλίου 2025, 10:00

Vasilikí _ Vanilla Sky

30 Ιουνίου 2025, 10:00

Xanthí _ Δεν Είσαι Τέκνο (new single)

28 Ιουνίου 2025, 10:00

HAN NAH – pare me mazi

27 Ιουνίου 2025, 10:00

Plàsi – Camino

26 Ιουνίου 2025, 10:00

Billie Kar || Γκρεμός

25 Ιουνίου 2025, 14:44

Η «σχεδία» του θέρους και του βυθού

25 Ιουνίου 2025, 14:36
Musica Project

Musica Radio Picks

Like it

10 YEARS MUSICA RADIO | 2015 – 2025

1 Φεβρουαρίου 2025, 08:00
photo:: Δελτίο Τύπου
Ελλάδα

Kookooiloveu – Ντανς ή Dance

2 Ιουλίου 2025, 10:00
photo:: Νίκος Μαλιάκος
Ελλάδα

ΓΑΜΜΑΓΑΜΜΑ – Καθόλου Τέχνη

1 Ιουλίου 2025, 10:00
photo:: Δελτίο Τύπου
Ελλάδα

Vasilikí _ Vanilla Sky

30 Ιουνίου 2025, 10:00
Facebook Youtube Instagram Soundcloud RSS

MUSICA RADIO

Διεύθυνση: Νίκης 21, 41222, Λάρισα
Τηλέφωνα: 2410259957, 6989262221
Εmail: info@musicaradio.gr

Το MUSICA RADIO αγαπάει τη μουσική, το cinema, τα live concerts, τα festivals, τους DJs, τις νέες κυκλοφορίες σε indie & electro music και μέσα από τους άξονες του: τέχνες, πολιτισμός, μουσική… εξελίσσεται.

ABOUT MUSICA RADIO

  • Program
  • Producers
  • Fnight_PARTIES
  • Musica Project
  • Contact

© 2015-2025 Musica Radio -
Developed by ITBox

  • HOME
  • MUSICA RADIO
    • Profile
    • Program
    • Producers
    • Contact us
  • AGENDA
    • Concerts
    • Electronic Music
    • Festivals
  • NEW RELEASES
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • VIEW
    • Interviews
    • We Are There
  • ART
    • Cinema
    • Like it
    • Theater
  • TOP BUSINESS IDEAS
  • MUSICA event(s)
  • Fnight_PARTIES
    • About
    • Tolis Q
    • DUALISM: S. Lourgiotis
    • DIO S
    • Marthe
    • TALOS
    • GUEST Djs / 2022 – 2024
    • GUEST Djs / 2021 – 2022
    • GUEST Djs / 2020 – 2021
    • GUEST Djs / 2019 – 2020
    • GUEST Djs / 2018 – 2019
    • GUEST Djs / 2017 – 2018
    • GUEST Djs / 2016 – 2017