MUSICA RADIO
Musica Radio - Listen Now
  • HOME
  • MUSICA RADIO
    • Profile
    • Program
    • Producers
    • Αρθρογράφοι
    • Contact us
  • AGENDA
    • Concerts
    • Electronic Music
    • Festivals
  • INTERNATIONAL
    • International Concerts
    • International Festivals
  • NEW RELEASES
    • Top 5
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • VIEW
    • Interviews
    • We Are There
  • ART
    • Cinema
    • Like it
    • Theater
  • TOP BUSINESS IDEAS
  • VERANTA
  • Fnight_PARTIES
    • About
    • Tolis Q
    • DUALISM: S. Lourgiotis
    • Bakerman
    • DIO S
    • GUEST Djs / 2021 – 2022
    • GUEST Djs / 2020 – 2021
    • GUEST Djs / 2019 – 2020
    • GUEST Djs / 2018 – 2019
    • GUEST Djs / 2017 – 2018
    • GUEST Djs / 2016 – 2017
No Result
View All Result
MUSICA RADIO
No Result
View All Result
Musica Radio - Listen Now

Sarah P. |Faulty Humans|

18 Απριλίου 2022, 11:00
–
Ελλάδα
photo:: facebook

photo:: facebook

Το πιο έντονο συμπέρασμα είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι, πράγματι, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, απαντά η Ελληνίδα καλλιτέχνης Sarah P. όταν ρωτήθηκε τι συμπεράσματα βγάζει από την παγκόσμια πανδημία που έχουμε υποστεί τα τελευταία 2 χρόνια.

Ένας ενδιαφέρον (και σωστός) προβληματισμός απόλυτα ευθυγραμμισμένος με την ψυχική υγεία και τη σημασία της αυτοφροντίδας, που είναι πολύ παρόντα στον τρόπο κατανόησης της μουσικής.

Πριν από λίγες ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα το Faulty Humans, το πρώτο single από το EP της Birdsong, που θα περιέχει τέσσερα κομμάτια κυκλοφορεί απο τις 13 Μαΐου. Και εκτός από ένα πολύ αυθεντικό τραγούδι γεμάτο νόημα, συνοδεύεται από ένα μουσικό video που αντικατοπτρίζει έναν εσωτερικό αγώνα.

Η Sarah P. δήλωσε για το κομμάτι στο METAL magazine: «Είναι η πρώτη φορά που έγραψα στίχους «στη στιγμή». Ως υπερσκεπτόμενη, συνήθως μοιράζομαι την αλήθεια μου γραπτώς – αλλά με πολύ επιμελημένο τρόπο. Και αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι δεν είμαι ξένος στο να μοιράζομαι αυτό που αποκαλώ «επεξεργασμένα συναισθήματα» – το αποτέλεσμα μακρών περιόδων σκέψης και στρογγυλοποίησης των άκρων. Το Faulty Humans βγήκε μέσα από μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σύνθεσης τραγουδιών. Έβγαλα το συναίσθημα τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά και δημιούργησα κάτι ίσως πιο αμβλύ και ωμό από την προηγούμενη δουλειά μου αλλά και πιο αυθεντικό»

«Με το videoclip ήθελα να μεταφέρω μια εσωτερική πάλη μεταξύ ξεγνοιασιάς και ευθύνης. Τραβήχτηκε λίγο μετά από μια ακραία χιονοθύελλα στην Αθήνα, κάνοντας αυτή την ονειρική τοποθεσία ακόμα πιο όμορφη και γαλήνια. Συνεργάστηκα με μια αθηναϊκή δημιουργική ομάδα που με βοήθησε να ζωντανέψω το όραμά μου προσθέτοντας την έμπνευση και το στυλ τους. Όλα τα στοιχεία – από την τοποθεσία μέχρι το styling, το μακιγιάζ, το φως, τα καρέ και τη σύνθεση – αφηγούνται την ιστορία ενός ατόμου που απομονώνετα» σε έναν ψυχικό χώρο που νιώθει ασφάλεια στο κενό και στο τίποτα του.

Σε συνδυασμό με τη μουσική, προορίζεται να φέρει αυτή την παρόρμηση να λάβετε μια απόφαση, να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα και να κάνετε μια αλλαγή. Συνήθως είμαι υπεύθυνη για τα γραφικά μου, αλλά αυτή τη φορά, ένιωσα την ανάγκη να συνεργαστώ και να δω τι θα προέκυπτε από διαφορετικές δημιουργικές ιδέες και προοπτικές συνδυασμένες μεταξύ τους, σχολίασε για την οπτικοποίηση του κομματιού»

Το ΕΡ Birdsong θα κυκλοφορήσει περίπου σε ένα μήνα και θα περιέχει τέσσερα κομμάτια, που έχει δημιουργήσει η ίδια σε συνεργασία με τον Flavio Gonnellini. «Αν και θα ήθελα να μην είχα γράψει ποτέ αυτά τα τραγούδια (γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν χρειαζόταν να τυλίξω το μυαλό μου γύρω από την απώλεια), δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει έναν πιο ήπιο και δημιουργικό μουσικό συνεργάτη για να μοιραστώ αυτά τα τραγούδια», έγραψε σε μία ανάρτησή της στο Facebook.

Για το επερχόμενο ΕΡ, η Sarah συμπληρώνει: «Νομίζω ότι ακολουθεί παρόμοια πορεία με τις προηγούμενες εκδόσεις μου. Ωστόσο, φέρνει μια διαφορετική ενέργεια και ωριμότητα, τόσο μουσικά όσο και θεματικά. Κατά κάποιο τρόπο αντικατοπτρίζει την εποχή που γράφτηκε και τον τρόπο παραγωγής του από απόσταση, μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου. Ο Flavio (Gonnellini, ο παραγωγός) και εγώ είχαμε μεγάλες συζητήσεις. Ανταλλάξαμε εκατοντάδες κείμενα για το πού θέλαμε να φτάσει το υλικό. Ήμασταν ξεκάθαροι ότι θέλαμε να συμβαδίσουμε με τον υβριδικό μου ήχο που συνδυάζει ψηφιακούς και αναλογικούς ήχους. Στιχουργικά και αισθητικά, εξερευνώ τα θέματα της νοσταλγίας, της απώλειας και της απομόνωσης – τρία θέματα που είναι πολύ επίκαιρα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή»

Stream:

Πηγή: metalmagazine.eu

  • Ακολουθήστε το musicaradio.gr στο Google News και μείνετε συντονισμένοι
    για όλα τα μουσικά και πολιτιστικά νέα!

Δείτε και αυτά τα άρθρα

photo:: high hop records
Ελλάδα

STIKO & GEORGES PERIN | The Lust Dance Remixes

Το The Lust Dance των Stiko & Georges Perin κυκλοφόρησε πλέον και με τα remix, απο 4 παραγωγούς

15 Μαΐου 2022, 14:59
photo:: music corner
Ελλάδα

Βανέσσα Κουρτέση {Spending time with Esther}

Η Βανέσσα Κουρτέση παρουσιάζει το EP με τίτλο Spending Time with Esther, μέσα από το προσωπικό της project I am...

15 Μαΐου 2022, 14:46
photo:: Δελτίο Τύπου
Ελλάδα

Σtella / new album στη Sub Pop

Στις 17 Ιουνίου 2022 η ιστορική Sub Pop Records θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο τέταρτο album της Ελληνίδας μουσικού Σtella.

2 Μαΐου 2022, 11:00
photo:: credit Kerasi Project
Ελλάδα

Desert Monks // Eyes

Οι Desert Monks κυκλοφορούν το πρώτο single της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο Eyes

29 Απριλίου 2022, 12:00

Musica Radio Latest

Stealing Sheep {Wow Machine}

17 Μαΐου 2022, 11:00

FKJ < V I N C E N T >

16 Μαΐου 2022, 11:00

Adrian Quesada /Boleros Psicodélicos\

15 Μαΐου 2022, 15:00

STIKO & GEORGES PERIN | The Lust Dance Remixes

15 Μαΐου 2022, 14:59

Βανέσσα Κουρτέση {Spending time with Esther}

15 Μαΐου 2022, 14:46

Weird: The Al Yankovic Story [Movie]

15 Μαΐου 2022, 14:42

Κ. Βήτα / Release Athens 2022

15 Μαΐου 2022, 14:35

ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΣΚΩΝ

15 Μαΐου 2022, 14:31
Musica Project

Musica Radio Picks

photo:: Δελτίο Τύπου
Like it

ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΣΚΩΝ

15 Μαΐου 2022, 14:31
photo:: the new york times
Κόσμος

Bomba Estéreo {Tierra}

3 Μαΐου 2022, 11:00
photo:: cetintothis
Κόσμος

Stealing Sheep {Wow Machine}

17 Μαΐου 2022, 11:00
Facebook Youtube Instagram Soundcloud RSS

MUSICA RADIO

Διεύθυνση: Νίκης 21, 41222, Λάρισα
Τηλέφωνα: 2410259957, 6989262221
Εmail: info@musicaradio.gr

Το MUSICA RADIO αγαπάει τη μουσική, το cinema, τα live concerts, τα festivals, τους DJs, τις νέες κυκλοφορίες σε indie & electro music και μέσα από τους άξονες του: τέχνες, πολιτισμός, μουσική… εξελίσσεται.

ABOUT MUSICA RADIO

  • Program
  • Producers
  • Fnight_PARTIES
  • Musica Plus
  • Musica Project
  • Contact

© 2015-2022 Musica Radio -
Developed by ITBox

  • HOME
  • MUSICA RADIO
    • Profile
    • Program
    • Producers
    • Αρθρογράφοι
    • Contact us
  • AGENDA
    • Concerts
    • Electronic Music
    • Festivals
  • INTERNATIONAL
    • International Concerts
    • International Festivals
  • NEW RELEASES
    • Top 5
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • VIEW
    • Interviews
    • We Are There
  • ART
    • Cinema
    • Like it
    • Theater
  • TOP BUSINESS IDEAS
  • VERANTA
  • Fnight_PARTIES
    • About
    • Tolis Q
    • DUALISM: S. Lourgiotis
    • Bakerman
    • DIO S
    • GUEST Djs / 2021 – 2022
    • GUEST Djs / 2020 – 2021
    • GUEST Djs / 2019 – 2020
    • GUEST Djs / 2018 – 2019
    • GUEST Djs / 2017 – 2018
    • GUEST Djs / 2016 – 2017
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συναινείτε στη χρήση των cookies.ΣΥΜΦΩΝΩ