Air: Μια Μαγική Συναυλία Κάτω από το Φως της Ακρόπολης
Οι Air έρχονται να μας μαγέψουν με μια μοναδική συναυλία την Κυριακή, 29 Ιουνίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, μεταφέροντάς μας σε ένα καλοκαιρινό σαφάρι κάτω από το φως του φεγγαριού της Ακρόπολης.
Μια Μοναδική Μουσική Εμπειρία
Οι Γάλλοι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής μουσικής έρχονται στην Ελλάδα για να προσφέρουν στο κοινό τους μια μαγευτική εμπειρία την Κυριακή, 29 Ιουνίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Κάτω από το φως της Ακρόπολης, έχουν υποσχεθεί μια εντυπωσιακή παράσταση που θα καθηλώσει το κοινό με την μοναδική ατμόσφαιρα. Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στο εμβληματικό τους άλμπουμ Moon Safari, το οποίο θα ερμηνεύσουν ζωντανά, προσφέροντας μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
Το Moon Safari γέννησε μεγάλες επιτυχίες όπως τα singles, All I Need και Sexy Boy, πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έβαλε τους Air στην πρώτη γραμμή μεγάλων φεστιβάλ.
Μια Βραδιά που Θα Μείνει Αξέχαστη στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Κυριακή 29 Ιουνίου
Εισιτήρια: από 55€
Πηγή: Δελτίο Τύπου