Αρθρογράφοι

Οι άνθρωποι (μας) πίσω από το δημιουργικό κομμάτι του www.MUSICARADIO.gr 

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Καρατζόγλου, κατάγομαι από την Καρδίτσα και στο MUSICA Project έχω την δύσκολη δουλειά να παρακολουθώ συναυλίες και μετά να γράφω γι΄αυτες! 

Είμαι φιλόδοξη, ρεαλίστρια, χαμογελαστή και κουβαρντού σαν να λέμε Λέων.

Τα τελευταία χρόνια μπήκε δυναμικά στη ζωή μου η αρθογραφία, θεωρώντας τον καλύτερο τρόπο έκφρασης, αφού πρώτα επιλέξω μουσική να με συνοδεύει. Κατάγομαι από επαρχία, πλέον ζω στην Αθήνα για να κυνηγήσω το όνειρο.

Στόχος μου; Η συλλογή πληροφοριών και παρατήρηση συμπεριφορών που θα με βοηθήσουν να καταλάβω καλύτερα τι είμαι, τι είμαστε και που πάμε ωρέ!

Χώρος Δημιουργίας:
Live Concerts / Festival / Συνεντεύξεις  

Ονομάζομαι Ζωή Κακοτρίχη αλλά σίγουρα τα μαλλιά μου είναι υπέροχα καθώς φροντίζω να τα αλλάζω κάθε φορά που έρχονται οι Scorpions για συναυλία

Γεννήθηκα μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα τη χρονιά που έπαιξαν για πρώτη φορά οι Iron Maiden στην Ελλάδα (google it)! Μεγάλωσα στην ξακουστή πόλη των νερών, την όμορφη Λιβαδειά (ναι αυτή με τα σουβλάκια και τα σαράντα παλικάρια!).

Μου αρέσει πολύ να διαβάζω βιβλία – όχι σε δόσεις, μια κι έξω – γιατί αγωνιώ να μάθω τι γίνεται στο τέλος. Πράγμα που δείχνει ότι εγώ και η υπομονή χωριστήκαμε από παλιά και κάναμε unfollowη μία την άλλη στο Instagram.

Μου αρέσει να ακούω μουσική από τη στιγμή που ανοίγω τα μάτια μου το πρωί γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση για το υπόλοιπο της ημέρας! Τρελαίνομαι να πηγαίνω σε συναυλίες και η καλύτερη εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι που παρακολούθησα το TheWall του Roger Watersστο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2011. Η μουσική είναι ψυχοθεραπεία. ΤΕΛΟΣ.

Λατρεύω τον κινηματογράφο και έχω δει τόσες πολλές ταινίες που έχω χάσει το μέτρημα! Έχω πάρα πολλές αγαπημένες αλλά αυτές που θα έβλεπα ξανά και ξανά χωρίς να βαριέμαι είναι το «Gilda» (Put the blame on Mame, boys!), το «Breakfastat Tiffany’s» (ποιος δεν αγαπάει το Moon Riverπου τραγουδάει η Audrey Hepburn στο παράθυρο της παρέα με την κιθάρα της), το «Notting Hill» (όλο το soundtrackείναι απλά μαγικό) και το «Love Actually» (κάθε Χριστούγεννα αγκαλιά με μια γαβάθα μελομακάρονα!).

Αγαπημένη μου φράση είναι: «Η απάντηση στην υπέρτατη ερώτηση σχετικά με τη ζωή, τοσύμπαν και τα πάντα είναι… 42» (από το βιβλίο «Γυρίστε το γαλαξία με ωτοστόπ» του Ντάγκλας Άνταμς). Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Χώρος Δημιουργίας: 
Αρχισυνταξία / Συνεντεύξεις

@Panayiota Kefaliakou

μεταφράσεις – εμπορικό τμήμα

@Thanassis_Epsilon

μουσικά αφιερώματα

@Mairan Papadima

instagram

Musica Radio Latest

Musica Project

Musica Radio Picks