Αποστόλης Δαρδόγιαννος

Ο Αποστόλης Δαρδόγιαννος (Apostolis Dardo) γεννήθηκε στην Ελασσόνα το 1975, απ’ όπου και ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με το ραδιόφωνο ως πειρατής των FM.

Με την δημιουργία των ιδιωτικών ραδιοφώνων μεταπήδησε στο Ράδιο Όλυμπος, την Ελεύθερη Ραδιοφωνία Ελασσόνα και αρκετά χρόνια μετέπειτα Avanti.

Από τη εποχή της σχολικής του ηλικία, άρχισε να παίζει σε μπαράκια και Club της περιοχής. Το 1993 μετακόμισε στην Λάρισα όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με το επάγγελμα του Dj σε καφέ, μπαρ και club.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι: Ερμής, Αztec αζτεκ, Allahou, Σκιές, Απέριττο, DE TOX, Acro, Kika Club, Lost Avenue, Cartel Club, Θάλασσα, Buka, Stavento, “Ο” bar, Aperto Club, Rooms, Barley, Mobil Club, People, Epucure 5, Skyfall, Cobe, Just Wine Bar, Φρούριο, Lobster, Πράσιν άλογα, Bamboo, Kiou, Δικαστικό, Blume, Boho Bar, Gossip… και σε πολλά άλλα καθώς και άπειρα guest σε Parties και καταστήματα.

Έχει παίξει με: Kevin Yost, G Pal, Playmen, Vassilis Tsilichristos, Μιχάλη Τσαουσόπουλο, George Siras, Cj Jeff, Tollis Q, Mikele, Denis Ferrer, Miguel Migs, Sonique, Harry Lemon, Dave Seaman, Nick Warren, Quentin Harris και με άλλους πάρα πολλούς ακόμα.

Ο Αποστόλης είναι από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΕΔΙΛ και πρόεδρος του «Συλλόγου Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας».

Αποστόλης Δαρδόγιαννος / @Musica Radio

WeeKend Edition
Σάββατο & Κυριακή 
12:00 – 14:00

Musica Radio Latest

Musica Project

Musica Radio Picks