Μαίρη Παπαδήμα

Ήταν Άνοιξη του 2019 όταν η Μαίρη σκέφτηκε να πάρει αποφάσεις (μετά από πολλά χρόνια) και να στείλει email στο MUSICA RADIO… τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

● Είναι Ξανθιά και της πάει πολύ. Έχει πολύ ωραία αισθητική και αυτό μπορείς να το βρεις επάνω της (με το πώς ντύνεται), στο λόγο της και στο πως «βλέπει» τα πράγματα γύρω της μέσα από τις φωτογραφίες!

● Κάνει πρώτη φορά ραδιόφωνο και πιστεύουμε ότι στο MUSICA RADIO ήμαστε πολύ τυχεροί που μας «ανακάληψε» και χαρούμενοι που την έχουμε στην ομάδα μας.

● Είναι πολύεργαλείο, πανέξυπνη, εύστροφη, θέλει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της και να βρίσκει κάτι που να την τρελαίνει καθημερινά (αυτό το έχει ακόμη καλά κρυμένο).

● Έχει ασχοληθεί με το marketing, την προβολή στα Social Media, τα λογιστικά, τη διαφήμιση, τις βεντούζες, να δημιουργεί καταπληκτικά τηγανιτά αυγά και τον τελευταίο χρόνο μαθαίνει να παίρνει εκφράσεις απορίας…. Αυτό το τελευταίο το εξελίσσει απίστευτα γρήγορα!!

● Είναι κορίτσι για σπίτι (ξέρεις… καναπές, χουχούλιασμα και ρομαντικές ταινίες), γνωρίζει Αγγλικά και λιγα Γαλικά ενώ διαθέτει και 100 ρίζες ελιές για όσους ενδιαφέρονται.

Μαίρη Παπαδήμα @ Musica Radio

Δευτέρα – Παρασκευή 
19:00 – 21:00

Musica Radio Latest

Musica Project

Musica Radio Picks