SMA RAG DA / Βόλτα στο Λονδίνο μέσα από εικόνες!

Όταν την ακούσαμε για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο, ψάξαμε να δούμε ποια είναι αυτή η όμορφη και γλυκιά φωνή και από πού μας έρχεται. Αυτό έγινε πριν από 3 χρόνια…

S.PETRAKIS


Το όνομα της
Σμαράγδα ή SMA RAG DA και μάθαμε ότι α) υπάρχει και άλλη Σμαράγδα στην Ελλάδα εκτός από την Καρύδη β) γιορτάζει στις 9 Μαρτίου γ) ήταν 17 ετών, και για το τέλος το καλύτερο δ) είναι Ελληνίδα… Τα σοκ ερχόντουσαν το ένα πίσω από το άλλο.

Τα χρόνια πέρασαν, όμορφα και χαρούμενα για κάποιους, ενώ για κάποιους άλλους απλά.. πέρασαν. Σε αυτά τα 3 χρόνια όμως η SMA RAG DA κυκλοφόρησε ένα EP, 2 Singles, έκανε συναυλίες, έπαιξε στην ίδια σκηνή με μεγάλα μουσικά ονόματα που ήρθαν στην Ελλάδα και αποφάσισε να ξενιτευτεί στην πόλη της Μουσικής… το Λονδίνο!
Αυτό που θέλαμε να κάνουμε στο Musica Radio ήταν να την «ακολουθήσουμε» στο Λονδίνο για 2 ημέρες και να μάθουμε για την ίδια, ΟΧΙ μέσα από ερωτήσεις αλλά μέσα από ΕΙΚΟΝΕΣ… για τη ζωή της, τις μικρές καθημερινές συνήθειες και πως βλέπει μία Ελληνίδα την Αγγλία. Αυτό και κάναμε...

Έλα να «δεις» και εσύ τη SMA RAG DA, που σε λίγα χρόνια θα μιλούν όλοι για το ταλέντο της αλλά και την καριέρα που θα κάνει.


★★ Μία βόλτα στο Λονδίνο με τη SMA RAG DA ★★

sma13▶ Η SMA RAG DA, κάνει στο Λονδίνο ότι όλοι μας όταν βρισκόμαστε σε μια νέα πόλη. Ψάχνουμε τις γεύσεις. Μέσα από τις γεύσεις – λένε - μαθαίνεις τους λαούς. Σε Αγγλικό street café & food με κοντομάνικο, καθώς και στην Αγγλία υπάρχει Άνοιξη (κακιούλα).
sma1

Κάποτε λέγαμε, Ελλάς Γαλλία συμμαχία. Στις χώρες που βρίσκονται αρκετοί Έλληνες όμως αν θέλεις να φας κάτι που να φέρνει σε Ελληνικό φαγητό, τότε η λύση είναι ΜΟΝΟ μία… τουρκικό κεπατζίδικο!
sma2
Το Λονδίνο είναι μία πολυπολιτισμική πόλη με μυρωδιές, εικόνες και κουλτούρες πολλών λαών μαζί. Κινέζικο its all time classic!
sma3Μεγάλες πόλεις = άνθρωποι να τρέχουν στο μετρό και ο καθείς βρίσκει τον τρόπο ώστε
να περάσει ο χρόνος μέχρι να φτάσει στο προορισμό του! Καθημερινή ενημέρωση…
sma6Αγγλία = μουσική. Τι καλύτερο από το να ψάχνεις για μουσική και νέες επιρροές. Η SMA RAG DA αν και δεν έζησε την εποχή της μεγάλης επιρροής του βινυλίου, είναι ένας άνθρωπος που αγοράζει, συλλέγει και το αγαπάει σαν τρελή.
sma7Μην πιστέψεις ποτέ ότι τα μεγαλοστελέχη των διαφημιστικών εταιριών έχουν IQ 100 ή ότι ο ρατσισμός δεν έχει πολλές πλευρές. Η SMA RAG DA όπως και εγώ μας αρέσει να παρατηρούμε τις διαφημίσεις σε νέα μέρη που βρισκόμαστε. Δώσε λίγο χρόνο και ψάξε τι έγινε στην Αγγλία με αυτή την ηλίθια διαφήμιση!
sma11«Αυτό που λατρεύω περισσότερο στο Λονδίνο είναι ότι έχει παντού πάρκα. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω για περπάτημα σε πάρκα όταν έχει καλό καιρό» Αυτό μου είπε και αποφασίσαμε σε 2 μέρες να γυρίσουμε όλα τα πάρκα του Λονδίνου!
sma14Πάρκο στο Ανατολικό Λονδίνο για βόλτα και ξεκούραση του μυαλού… η φωτογραφία είναι για εξώφυλλο περιοδικού.
Δε μεταδίδω άλλο!!
sma9Πάρκο και βόλτα...

sma10Βόλτα και Πάρκα...sma17… και έχουμε να γυρίσουμε ακόμη πολλά πάρκα και εξοχή στο Λονδίνο.
sma19Βόλτες στα πάρκα και με ποδήλατα. Και επειδή ο χώρος στο Λονδίνο κοστίζει, καθώς δεν υπάρχει…
το παρκάρισμα παίρνει νέες διαστάσεις!
sma16H SMA RAG DA βρίσκεται στο Λονδίνο για σπουδές πάνω στη μουσική. Μη με πιέζεις δεν πρόκειται να σου πω τι και πως. Απλά θα σου πω ότι σπουδάζει σε ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια μουσικής του κόσμου. Το όμορφο χαμογελάκι πίσω της είναι η Τζέσικα από την Ιταλία.
sma15Στο διάδρομο έξω από τα στούντιο του πανεπιστήμιου, σε ένα υπόγειο.
Ασκήσεις πάνω στο μπάσο για να ηχογραφήσει ένα τραγούδι.
sma4Για όσους δεν το γνωρίζουν η SMA RAG DA παίζει μπάσο, κιθάρα, μαριμπα, ξυλόφωνο,
ντραμς και γιουκαλίλι!!! Είπες κάτι;
sma18Στιγμές απομόνωσης και γραψίματος - έχουμε και άλλες φωτογραφίες - απομόνωσης, σε σκάλες, σε βεράντα..
αλλά αυτή είναι η αγαπημένη φωτογραφίες μου… την τραβήξαμε χωρίς να το γνωρίζει.
sma5Σε live για το Πανεπιστήμιο. Η SMA RAG DA και η Adele από τη Νιγηρία.
Και το όνομα της μπάντας; Chocolate Milk… καταλαβαίνεις το γιατί!
sma12Η κούραση τεράστια. Βόλτες στο Λονδίνο, ατελείωτες ώρες διαβάσματος, Studio, εργασίες,
νότες που δεν βγαίνουν, live concerts και πολλά ακόμη που δεν σου δείξαμε.
Η Κούραση τεράστια...

Ευχαριστούμε SMA RAG DA
όμορφα ΟΝΕΙΡΑ να κάνεις


SMA RAG DA ινφο___
✔ Queen Of The Surreal: Amazon – Beatport –Deezer – iTunes – Napster – Spotify
✔ Mahayana Records  ✔ facebook SMA RAG DA  ✔ Twitter  ✔ Instagram

Email

Sky Bet by bettingy.com

Δείτε επίσης