Γνωρίζοντας τους Non Mo Ral

Μια από τις φετινές μουσικές ειδήσεις της τοπικής ροκ σκηνής, είναι η επανένωση του συγκροτήματος Non Mo Ral, τα μέλη του οποίου πριν από περίπου τριάντα χρόνια, είχαν σκορπίσει για Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη, επιλέγοντας να ακολουθήσουν διαφορετικούς καλλιτεχνικούς δρόμους.


Ύστερα λοιπόν από τρεις δεκαετίες, ο νόστος για την πατρίδα και η αγάπη τους στη μουσική, έκανε τα μέλη των Non Mo Ral, να συναντηθούν ξανά προσφέροντας στο λαρισαικό κοινό νέες συγκινήσεις.Μέσα σε εννέα μήνες το συγκρότημα πραγματοποίησε επτά συναυλίες (κάποιες φιλανθρωπικού χαρακτήρα) με μεγάλη ανταπόκριση, συνδυάζοντας την ποιοτική ξένη ροκ μουσική με τις επιθυμίες του κοινού. Οι Non Mo Ral αποτελούν μια ξεχωριστή πρόταση για την πόλη της Λάρισας, καθώς είναι ένα σύνολο μουσικών με διαχρονική αξία, χωρίς την παραμικρή διάθεση εκπτωτικής τάσης όσον αφορά το πρόγραμμά τους.

Στις live εμφανίσεις τους προσφέρουν ροκ ήχους μεγάλων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών που σημάδεψαν τη δεκαετία του 80, καθώς και δικές τους διασκευές και εκτελέσεις. Το συγκριτικό τους πλεονέκτημα είναι πως μπορούν και ικανοποιούν μια μεγάλη μερίδα κοινού που ηλικιακά κυμαίνεται από 17 έως και 60 ετών.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους:
 Ευγένιο Τσιλινίκο (vocals, lead guitar)
 Γιώργο Σταματόπουλο (lead guitar)
 Γιώργο Ρηγάκη (drums)
 Νίκο Μπακαρτζή (bass)
 Νίκο Νικούδη (keyboards)

Οι Non Mo Ral θα μας χαρίσουν τους ήχους και τις μελωδίες τους στις προσεχείς εμφανίσεις τους…

Γιώργος Σταματόπουλος
Πολιτισμολόγος

Διάβασε Ακόμη___
Νέα συνεργασία | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & MUSICA RADIO 
Άποψη | Ξεφυλλίζοντας το «Θάλαμο Ανανήψεως», της Πέπης Ρηγοπούλου 

 Email

Sky Bet by bettingy.com